Bent u op zoek naar een advocaat in Blaricum?

Bent u op zoek naar een advocaat in Blaricum, bijvoorbeeld omdat u een conflict heeft met uw werkgever of omdat u juridische begeleiding nodig heeft? Bekijk dan eens de informatieve website van Van Leusden Advocatenkantoor en ontdek zelf wat mr. Van Leusden voor u kan betekenen.

Mediation ter voorkoming van hoge kosten en lange procedureslogo-2

Advocatenkantoor Van Leusden is niet alleen een uitstekend kantoor voor de advocatuur. Ook bemiddelt gediplomeerd mediator mr. Van Leusden tussen twee of meer partijen wanneer er sprake is van een conflict. De intentie is om tot een oplossing te komen waar beide partijen tevreden mee zijn. Wilt u uzelf een tijdrovende rechtszaak besparen, dan is mediation absoluut een uitkomst.

Inzicht in uw rechten/plichten

Van Leusden Advocatenkantoor kan u dus helpen met conflicten op diverse rechtsgebieden. Naast mediation kunt u ook voor ondernemingsrecht, huurrecht en arbeidsrecht bij Van Leusden terecht. Dit kan variëren van de uitleg van contracten tot verschillende conflicten tussen (oude) zakenpartners of werkgevers/werknemers. Mr. Van Leusden, advocaat gevestigd in Blaricum staat altijd klaar om u te helpen en te begeleiden gedurende het proces. U kunt er op rekenen dat de advocaat u tijdig adviseert en inzicht geeft in uw rechten en plichten. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. Zie website voor meer informatie

You May Also Like

More From Author