Voor de inrichting van een cleanroom kun je terecht bij Denios

Veel bedrijven die werken met gevaarlijke stoffen hebben de beschikking over een cleanroom. Dit is een ruimte waar mensen veilig kunnen werken met gevaarlijke stoffen zonder dat de omgeving invloed kan uitoefenen. Dat betekent dat de luchtdruk vaak geregeld wordt, dat mensen beschermende kleding dragen, hun hoofd bedekken en een mondkapje dragen. Op die manier blijft de ruimte zuiver en vindt er geen besmetting plaats van bijvoorbeeld vezels of stof.

De inrichting van een cleanroom

CleanroomWelke eisen er aan een cleanroom worden gesteld, is afhankelijk van waarvoor de ruimte gebruikt wordt. Belangrijk is bijvoorbeeld met welke stoffen wordt gewerkt, hoe worden ze behandeld, en welke ruimte is hiervoor nodig. Denios is wereldwijd marktleider en heeft meer dan 25 jaar ervaring met producten voor de opslag en handeling van gevaarlijke stoffen. Ook de inrichting van de cleanroom valt onder hun specialisme. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor apparatuur voor luchttechniek om te zorgen dat gevaarlijke stoffen direct worden afgevoerd. Voor opslagvoorzieningen voor gasflessen of gevaarlijke stoffen kun je bij Denios ook terecht. Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals wegwerpkleding en mondkapjes zijn ook terug te vinden in het assortiment.

Jarenlange ervaring op het gebied van opslag en behandeling van gevaarlijke stoffen

CleanroomDoor hun jarenlange ervaring kan Denios je goed adviseren over de inrichting van je cleanroom. Op basis van de wensen die jij als bedrijf stelt aan deze ruimte kunnen zij je helpen te bepalen welke producten je hiervoor nodig hebt om veilig te kunnen werken met gevaarlijke stoffen. Natuurlijk is Denios ook volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en de internationale normen op dit gebied. Zij kunnen je dan ook uitstekend adviseren. Neem gerust contact op met dit bedrijf om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Een adviseur komt dan bij je langs om jouw wensen te bespreken en meer te vertellen over Denios en de mogelijkheden.

You May Also Like

G4S Safety Solutions

Presenteren

Rolsteiger gekocht

More From Author