Congrescentrum Theater Orpheus

Congrescentrum Orpheus is het meeste multifunctionele en inspirerende congrescentrum van Nederland. De grootte van dit congrescentrum is verbluffend en behoort dan ook tot een van de grootste in Nederland. Door de jaren heen heeft Orpheus honderden verschillende evenementen, beurzen, congressen en nog veel meer georganiseerd. U kunt Orpheus dan ook omschrijven als een erkend specialist op het gebied van locatie verhuur. Ook biedt Orpheus u een gevarieerd theateraanbod aan met de grootste artiesten, wat natuurlijk zorgt voor die sprankelende theatersfeer ook tijdens uw congres.tapt

De voordelen van Orpheus

Wanneer u een congres organiseert via Orpheus dan bent u er zeker van dat alles goed wordt georganiseerd en dat al uw gasten voorzien zijn van de nodige luxe. Orpheus heeft namelijk event-en salesmanagers in dienst die alle een brede ervaring hebben in het organiseren van beurzen, congressen, evenementen en nog veel meer. Deze event- en salesmanagers denken graag met u mee. Zij bekijken de doelstellingen die u heeft bepaald. Aan de hand van deze doelstellingen bekijken zij de mogelijkheden op het gebied van catering, geluid, licht, entertainment en nog veel meer. Zij doen er dus alles aan om uw doelstellingen te behalen, zodat u als klant zijnde tevreden bent. Het organiseren van een congres in samenwerking met Orpheus is dus een geweldige optie.

Mogelijkheden bij Theater Orpheus

Bij het organiseren van een congres is het natuurlijk van groot belang dat er een professionele spreker aanwezig is. De spreker moet de gasten laten opletten en ervoor zorgen dat de gasten zichzelf niet gaan vervelen. Als u een keynote speaker inhuurt, wilt u dat alle aandacht naar zijn/haar verhaal gaat. Hoe u dat voor elkaar krijgt? Door de juiste setting te creëren. Theater Orpheus helpt u hierbij want de event- en salesmanagers zijn gespecialiseerd in het creëren van de juiste setting.

img0949_56

Mogelijkheden locaties

Bij Theater Orpheus heeft u de mogelijkheid om uit allerlei verschillende locaties een keuze te maken. U heeft zelfs de mogelijkheid om een congres te organiseren voor ruim 2.000 personen. Maar ook zijn er subzalen te huur voor 10 tot 200 personen. U vindt werkelijk waar alles bij Orpheus.

Zie hieronder een overzicht van het aanbod aan locaties:

  • Drie theaterzalen voor 200 tot 1300 personen
  • Acht subzalen voor 10 tot 200 personen

De ligging en de omgeving van de locaties

Natuurlijk is de ligging van een locatie erg belangrijk want voor uw gasten is het fijn als de locatie makkelijk te bereiken is. Gelukkig liggen de locaties van Theater Orpheus in Midden Nederland. Deze locaties zijn eenvoudig te bereiken met de auto en ook met openbaar vervoer. De omgeving rondom de congreslocaties bestaat voor het grootste gedeelte uit groen, wat bij aanvang al voor een inspirerende sfeer zorgt. Maakt u zich zorgen over het aantal parkeerplekken voor uw gasten? Bij theater Orpheus kunt u gerust uw voertuig parkeren. U kunt namelijk een parkeerplaats met honderden plekken afhuren bij Theater Orpheus. Als u gebruik maakt van deze mogelijkheid dan bent u er dus zeker van dat er genoeg parkeerplaatsen aanwezig zijn voor uw gasten.

foto

More From Author