De voordelen van een pakketkluis op een rijtje 

Als je regelmatig online pakketjes besteld, ken je het vast wel: het gedoe met het ontvangen van je pakketje. De meeste bezorgdiensten leveren voornamelijk tijdens werktijd, waardoor je tijdens het bezorgmoment verplicht thuis moet blijven. Mis je de bezorging? Dan kun je weer twee dagen wachten voordat je pakketje opnieuw wordt aangeboden. Daarom is de nieuwe ontwikkeling van de pakketkluis onmisbaar voor mensen die hun aankopen graag online doen. Lees snel verder voor alle voordelen!

De Buren

Wat is de pakketkluis?

De naam zegt het al een beetje: in een pakketkluis kunnen pakketten worden bewaard. Maar de pakketkluis gaat verder dan enkel bewaren, je kunt de kluis namelijk ook gebruiken om pakketten af te halen, te retourneren of te verzenden. Omdat de pakketkluis onbemand is, hoeft er geen personeel tussen te komen. Dit zorgt ervoor dat de kluis simpel en snel in gebruik is. 

Hoe werkt de pakketkluis?

De pakketkluis werkt heel simpel. Je selecteert bij de webshop waarbij je een online aankoop doet welke verzendmethode je wilt gebruiken. Vervolgens kun je kiezen voor een afleverlocatie. In dit scherm kies je voor een pakketkluis in de buurt. Vervolgens ontvang je per e-mail of sms een barcode. Deze code neem je mee naar het afhaalpunt en laat je scannen. Binnen enkele seconden gaat één van de kluisdeuren voor je open. Je pakketje ligt klaar! Wil je de kluis gebruiken om een pakket te retourneren of te verzenden? Ook dat kan! Maak een verzendlabel aan en plak deze op het pakket. Scan het verzendlabel en de kluisdeur gaat voor je open. Plaats je pakketje in de kluis en zorg dat de deur weer goed dicht zit. De postbezorger doet de rest! Het grootste voordeel van de pakketkluis is dat deze op de meeste locaties 24/7 bereikbaar is. Zo ben je niet meer beperkt door de openingstijden van een afhaalpunt en kun je langs wanneer het jou uitkomt. Gebruik dus snel een pakketkluis van De Buren en profiteer van tal van voordelen!

You May Also Like

More From Author