Een Sportveld aanleggen voor de beste prestaties en het meeste sportplezier

Een sportveld aanleggen op vakkundige professionele en duurzame wijze is een van de zaken waarbij BTL Realisatie voor je klaarstaat. Er wordt heel wat afgesport in Nederland op de velden. Degenen die zelf wel eens in het veld staan weten dat de sportprestaties soms afhangen van van de kwaliteit van het speelveld. Voor het plezier om te spelen geldt dit zeker ook. BTL Realisatie kan het sportveld of de baan realiseren waarop met plezier topprestaties worden geleverd.

Specialist in ondergronden

Elke sport stelt zijn eigen eigen aan de ondergrond om optimaal te kunnen spelen. Er is een groot verschil tussen kunstgras en natuurgras of gravel. BTL is specialist in aanleg van de juiste ondergronden wat voor ondergrond dit ook is. Voor de aanleg van een sportveld of sportpark is ook de nodige specialistische machinerie nodig. Deze heeft het team van BTL Realisatie tot zijn beschikking om zo vakkundig en snel een kwalitatief goed sportveld aan te leggen.

BTL Realisatie voor duurzame aanleg en beheer van sportvelden

Daarnaast beschikt BTL over de machines om de sportvelden chemievrij te onderhouden. Hiervoor is bijvoorbeeld de fieldshaper die de bodem bewerkt en een machine voor biologische ongediertebestrijding. Want voor het onderhoud en beheer van sportvelden is BTL Realisatie ook inzetbaar. Dit kan incidenteel zijn, maar ook structureel. Net als de aanleg van de sportvelden wordt het onderhoud op duurzame wijze gedaan. BTL bestrijdt ongedierte en onkruid chemievrij. Zo staat BTL Realisatie garant voor een gezonde sportomgeving.

More From Author