Een vertaalbureau vinden bij jou in de buurt

Het zal niet altijd eenvoudig zijn om een professioneel vertaalbureau bij jou in de buurt te vinden. Als je in de regio Eindhoven woont heb je geluk, want dan kun je gebruik maken van de diensten van Machielsen. Dat is een vertaalbureau dat al meer dan 30 jaar actief is. Er werken professionals die de vertaalklussen uitzetten naar een imposant netwerk van vertalers. De kwaliteit van het werk dat door Machielsen wordt geleverd is zo goed, omdat er bij het vertalen gebruik wordt gemaakt van slimme ondersteunende software en vanwege dubbele kwaliteitscontroles.

Wetenschappelijk niveau

Als vertaalbureau Eindhoven worden er veel opdrachten gedaan op wetenschappelijk niveau. Dat komt doordat Eindhoven het hart is van de technologische industrie in Nederland. Naast bedrijven als ASML en Philips is de regio ook bekend van de universiteit, met een grote aantal technologische start-ups. Er wordt dus vertaalwerk op hoog niveau gedaan, waarbij het lang niet alleen gaat om vertalingen naar het Engels. Ook voert het bureau regelmatig opdrachten uit waarbij buitenlandse teksten vertaald moeten worden naar het Nederlands.

Dubbele kwaliteitscontrole

De hoge kwaliteit die kan worden geleverd door Machielsen kan in eerste instantie op het conto worden geschreven van de professionele vertalers. Maar ook de werkwijze van het bureau draagt bij aan het voorkomen van fouten en de juiste interpretatie van de te vertalen tekst. Als een klant een offerte heeft geaccepteerd zal een eerste vertaler de brontekst vertalen naar de gewenste taal. Als dat is voltooid zal een tweede vertaler die concepttekst controleren en waar nodig verbeteren. Beide vertalers spreken de taal waarnaar wordt vertaald als moedertaal. Door die extra controle weet je als klant zeker dat jouw tekst in het buitenland goed wordt begrepen.

Overige diensten

Machielsen heeft een zeer goede reputatie opgebouwd als vertaalbureau, waarbij teksten van en naar elke gewenste taal kunnen worden vertaald. Doordat er slimme ondersteunende software wordt gebruikt kunnen de opdrachten zeer snel worden uitgevoerd. Daarnaast kun je hier terecht voor SEO vriendelijke teksten, zodat je bedrijf beter kan worden gevonden door klanten. Ook contentmarketing is een onderdeel van de activiteiten. Het effect daarvan is dat je bedrijf een sterkere marktpositie krijgt en een betere conversie.

You May Also Like

More From Author