Heren instappers: twee populaire materialen

Instappers heren worden weer steeds populairder. Vooral in de lente- en zomerperiode zie je ze steeds vaker voorbij komen. Het is ook een leuke lage schoen voor mannen! Het leuke aan deze soort schoen is dat het voor iedere gelegenheid geschikt is! Je kunt ze zowel naar school dragen als naar een ander evenement zoals een bruiloft. Het is niet, net zoals de sneaker, heel casual. Daarom een echte musthave voor in jouw schoenenkast! Er zijn twee hippe materialen die je nu veel ziet: leren en suède instappers.

Leren instappers

De leren instappers heren zijn de echte klassieke varianten van de instappers. Ze zijn vooral in bruin leer op de markt, maar zwart is er ook. Het leren variant heeft wel een vrij oude en klassieke uitstraling, daarom wordt het ook vaak gedragen door wat oudere mannen. Maar het is een schoen die heel makkelijk en goed gecombineerd kan worden. Denk hierbij aan de combinatie met een toffe jeans voor een meer casual outfit. De leren instappers zijn ook super leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft onder een pantalon. Niets is te gek dus! De klassieke leren uitstraling biedt meer mogelijkheden dan je denkt!

Suède instappers

De suède instappers zijn pas sinds een tijdje populairder aan het worden. Het is hetzelfde model als andere instappers maar dan met een suède stof. De kleuren die je vooral veel ziet zijn beige en bruin. Dat zijn ook de kleuren van 2021/2022!  De suède look maakt de schoenen wat minder sjiek en klassiek. Daardoor zijn de schoenen erg leuk in de zomer op het strand. De combinatie van deze schoenen met een korte broek en een los bloesje kan zeker! Ondanks dat blijft het een schoen die ook voor officiële gelegenheden geschikt is. Super handig toch! Deze schoenen zijn een echte verrijking voor je collectie!