Linkedin Ads aanmaken voor beginners

Het aanmaken van een Linkedin ad is een geweldige manier om je zichtbaarheid te vergroten en je netwerk uit te breiden. Of je nu op zoek bent naar meer klanten, betere banen of gewoon meer mensen bereikt, er zijn veel voordelen aan het gebruik van Linkedin Ads. Deze blogpost biedt een overzicht van de stappen die nodig zijn om met succes een Linkedin ad te maken, speciaal voor beginners.

Stap 1: Maak een campagne in LinkedIn Ads Manager

Je moet eerst inloggen op uw account en vervolgens de LinkedIn Ads Manager openen. Hier kun je campagnes toevoegen, bewerken of verwijderen. Klik op de knop “Campagne aanmaken” om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 2: Selecteer de doelgroep en budgetinstellingen

Bij het maken van jouw campagne moet je je doelgroep selecteren en budgetinstellingen instellen. Je moet ook bepalen hoeveel geld je per dag wilt besteden aan de advertenties die worden weergegeven. Als je deze zoekmachineoptimalisatie begrijpt, kun je meer gerichte advertenties maken waardoor je meer rendement krijgt op je investering.

Stap 3: Voeg content toe aan de advertentiecampagne die je maakt

In dit stadium voeg je alle informatie toe over wat voor soort inhoud er in de advertenties wordt weergegeven, zoals afbeeldingen, video’s of tekstberichten die in elke advertentie worden weergegeven. Je kunt ook verschillende opties selecteren voor het targeten van verschillende doelgroepsegmenten en verschillende platforms waarop ze worden weergegeven (bijvoorbeeld mobiel vs desktop).

Bron: www.baasenbaas.nl

You May Also Like

More From Author