training verandermanagement gevolgd

Met ons bedrijf hebben wij een training verandermanagement gevolgd bij in beweging met focus. Zij heeft ons uitstekend geholpen om iedereen scherp te krijgen en de mensen op de juiste plaats te zetten. Zij heeft ons in het begin als team gesproken en vervolgens is zij stap voor stap iedereen op de juiste plaats gaan zetten. De training verandermanagement heeft ons uitstekend geholpen. Na de eerste week merkte wij als bedrijf al een flink verschil en naarmate de weken volgde is het alleen maar beter en beter gegaan. 

Wij zijn bij dit bedrijf terecht gekomen door een goede kennis van mij. Hij is ondernemer en heeft precies hetzelfde gedaan voor zijn bedrijf. Hij is enorm gegroeid met dank aan haar diensten. Ik was daarom direct geïnteresseerd in haar diensten.

Echt een aanrader

In beweging met focus hanteert scherpe prijzen. Dit terwijl je uitstekend geholpen word. Vergeleken soortgelijke aanbieders is zij stukke voordeliger en daarom vind ik het zeker de moeite waard om eens de website te bekijken. Hier staat veel informatie over haar diensten en tarieven. Mocht je naderhand alsnog vragen hebben, kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail. Zij staat je graag te woord.

You May Also Like

More From Author