Wat betekent linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is het verkrijgen van relevante links van andere sites die naar jouw site verwijzen. En door te doen aan linkbuilding uitbesteden kan jij hier heel erg van gaan profiteren. Het doel van linkbuilding is om meer bezoekers naar je website te krijgen. 

Linkbuilding is ook belangrijk om gevonden te worden op Google. Google ziet  links van andere sites naar jouw site als stemmen. Als je veel stemmen krijgt, krijg je ook meer erkenning van Google. Deze rating zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort in zoekmachines dan websites met weinig backlinks. Het internet is gebaseerd op koppelingen tussen webpagina’s. Alle sites zijn gekoppeld aan de excellente site; op het internet. Linkbuilding brengt kwaliteit links naar jouw website. Zo’n (externe) link kun je als stem zien  op je website. Zoekmachines belonen sites die veel stemmen van andere sites hebben gekregen om jouw site te helpen stijgen in de zoekresultaten.

linkbuilding uitbesteden

Kwalitatieve links

Externe linkbuilding (linkbuilding) gaat niet alleen over het aantal links naar jouw website. De ontvangen links moeten voornamelijk betrekking hebben op het onderwerp van de website. Je kunt de websites zelf benaderen en vragen om te linken naar jouw website. Links naar jouw website zullen sneller zijn als jouw website unieke en waardevolle informatie bevat. Als je veel van dit soort externe links heeft verzameld, heeft dit een positieve invloed op jouw positie in de zoekresultaten. Een link van een populaire site heeft meer waarde dan een link van een minder populaire site. Daarnaast is het van belang welke tekst er aan de link wordt gegeven. Deze tekst wordt “ankertekst” genoemd. 

You May Also Like

More From Author