Digital signage

Digital signage zie je overal tegenwoordig, daarom is het als bedrijf ook handig om zelf dat ook hierin te investeren. Wat houdt digital signage nou eigenlijk in? Nou dat is een goede vraag, want de meeste mensen haken al gelijk af bij deze term. Wat het eigenlijk inhoudt is dat er op verschillende beeldschermen, verschillende informatie, afbeeldingen, video’s en tekst wordt weergegeven, wat allemaal aangestuurd wordt op 1 centrale plek. Nog een reden om digital signage aan te schaffen is omdat het 400% vaker gezien wordt dat als het geen digital signage is. Dit en meer zijn redenen om als bedrijf digital signage aan te schaffen.

IP digital

Horeca

In de horeca wordt tegenwoordig ook steeds meer digital signage gebruikt, hierbij kan je denken aan reclameborden aan de buitenkant van een restaurant, menuborden in een restaurant, bestelzuilen en zelfs digitale reclame op WC’s. Ga jij mee met de tijd, of blijf je achter bij de ouderwetse gang van zaken en loop je mogelijk veel klanten mis? Ga met de tijd mee en schaf zelf ook digital signage aan als bedrijf in de horeca. Het helpt klanten makkelijker bekijken wat ze willen bestellen, jij kan met je bedrijf veel meer laten zien over jouw restaurant en je krijgt een hogere klanttevredenheid.

Reclame scherm

Nog steeds niet overtuigd? Loop dat een keer door een stad heen en kijk naar de vele voorbeelden van digital signage, een goed voorbeeld is het prachtige New York’s Times Square, daar hangen overal digitale borden, en daar staat het ook bekend om. Alle reclame die op die borden staan zijn grote bedrijven en maken flink reclame met de borden die op Times Square staan. Het is voor ieder bedrijf een grote aanwinst om een of meerdere borden aan te schaffen. Met IP Digital kan je makkelijk, veilig en goedkoop digital signage borden, computers en dergelijke kopen.

You May Also Like

More From Author