Een incassobureau uit Arnhem die mij helpt

Ik had een incassobureau ingeschakeld uit de omgeving van Arnhem om mij te helpen. De laatste tijd merkte ik dat ik geld mis liep doordat mensen niet op tijd hun geld betaalde via het aangegeven factuuradres. In het begin viel het mee, maar na een tijdje werd dit erger en kon ik het niet meer bijhouden. Daarom werd het tijd om een incassobureau in te schakelen om mij hiermee te helpen. Een goede connectie van mij wist toevallig een goed bedrijf waarvoor ik hier terecht kan en dat was Groeneveld GDW.

Het incassobureau uit Arnhem was een goede beslissing

Nadat ik wist dat ik bij het incassobureau uit Arnhem, Groeneveld GDW, hulp wou vragen ben ik naar de website gegaan om daar contact met hen te zoeken. Na een telefoongesprek met een van de medewerkers hebben we een kennismakingsgesprek ingepland om meer details uit te wisselen over de situatie. Op de dag van de kennismaking, werd ik erg vriendelijk begroet en zijn we daarna meteen in een kantoor gaan zitten om het over de situatie te hebben. Daaruit blijkt dat ik inderdaad op tijd aan de bel heb getrokken en dat ze mij erg goed hiermee konden helpen. Ze hebben mij aan hun eigen platform toegevoegd en daar kon ik precies zien wat ze allemaal doen en wanneer er contactmomenten zijn. Voor de rest was het bepaalde documenten inleveren en afwachten.

Alles terugbetaald!

Na ongeveer een maand kreeg ik ineens allemaal geld naar mijn bankrekening van mijn bedrijf gestort. Dus ik keek op het eigen platform van Groeneveld GDW en zag dat ze erg veel werk hadden verricht bij mijn klanten. DIt vond ik natuurlijk super en heb hierdoor al mijn verlies weer weggewerkt. Als ik weer in zo’n situatie beland, dan weet ik wie ik moet bellen!

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en service die Groeneveld GDW kan aanbieden aan uw bedrijf? Bekijk dan gerust eens de website van Groeneveld GDW voor meer informatie over deze diensten en maak een afspraak via de website of de contactgegevens die daar staan.

You May Also Like

More From Author