Een logo laten ontwerpen door de ervaren ontwerpers van VrijdagOnline

U wilt graag op korte termijn een fraai en professioneel logo laten ontwerpen. Bijvoorbeeld omdat u onlangs een eigen onderneming bent gestart en hiervoor op zoek bent naar een gloednieuwe en aansprekende huisstijl. Of omdat uw huidige logo na jarenlang succesvol ondernemen toe is aan een opfrisbeurt. Wat uw situatie ook is, het is in alle gevallen verstandig om eens contact op te nemen met het team van VrijdagOnline. Meer dan 1.500 klanten gingen u al voor! logo laten ontwerpen

Een professioneel logo voor slechts € 350,-

U bent bij VrijdagOnline slechts eenmalig een bedrag van € 350,- kwijt. Hiervoor kunt u een logo laten ontwerpen. De ontwerpers met jarenlange ervaring in het vak gaan vervolgens aan de slag met de ontwerpfase. U kunt kiezen uit drie verschillende compleet unieke logo’s. heeft u een sterke voorkeur voor een bepaald logo, maar voldoet het net niet aan hetgeen wat u in gedachten heeft? Geen probleem! De ontwerpers voeren graag de feedback die u op dat moment heeft voor u door.

Bent u op dit moment benieuwd naar wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? Bekijk het portfolio van VrijdagOnline alvast online. Wellicht staat uw logo er binnenkort ook tussen!

You May Also Like

More From Author