een snelle zakelijke krediet nodig voor mijn zaak

Bij veel bedrijven komt het voor: de noodzaak voor een kortlopend zakelijk krediet. Dit geldt zowel voor startende ondernemers als voor ondernemers die al jaren in het vak zitten. Een starter heeft wellicht een kortlopend zakelijk krediet nodig om een aantal roerende goederen aan te schaffen die nodig zijn om de nieuwe onderneming te kunnen laten functioneren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ovens voor een bakker, kassa’s en koelingen voor een supermarkt. Het kan ook gaan over de bekostiging van onroerend goed. Onder onroerend goed vallen zaken zoals bijvoorbeeld een kantoorgebouw. De ervaren ondernemer die al jaren succesvol onderneemt kan ook een aanvraag voor een zakelijk krediet doen. Dit zou bijvoorbeeld kunnen dienen voor de aanschaf van een extra pand, of extra machines of om een overname te financieren. Waar het ook voor is, over het algemeen is het mogelijk voor elke ondernemer om een aanvraag voor zakelijk krediet te doen bij een bank of bij een van de vele andere geldschieters.

kortlopend zakelijk krediet

Het proces

De financiële dienstverlener zal natuurlijk een aantal zaken willen weten voordat ze overgaan tot het verstrekken van een zakelijke lening. Zo willen ze in de meeste gevallen weten waar het geleende bedrag voor zal worden aangewend. Dit kan voor een extra bedrijfswagen zijn tot aan een nieuw bedrijfspand. Daarnaast willen ze weten over welke periode het geleende bedrag zal worden terugbetaald. Ook willen ze vaak weten hoe het geleende geld weer wordt terugverdiend. Deze zaken die ze willen weten verschillen uiteraard per geldschieter, maar dit is over het algemeen genomen hoe het gaat.

De administratie

Afhankelijk van de geldschieter, de hoogte en de looptijd wil men vaak inzage in de administratie van het bedrijf dat de aanvraag doet. Dit zodat ze een inschatting kunnen maken over uw financiële beleid.

Corona lening

Door de huidige corona crisis zijn veel bedrijven in een situatie gekomen waarbij er snel een financiële injectie in hun bedrijf nodig is. Dit komt geheel buiten hun schuld om door de maatregelen die de maatschappij piepend en krakend zo goed als stil hebben gelegd. Veel aanbieders hebben een speciale, op corona gerichte zakelijke lening beschikbaar.

You May Also Like

More From Author