Is de administratie opleiding iets voor jou?

Als je van contact met mensen houdt en veel afwisseling in je werk wilt is een administratie opleiding misschien wel perfect voor jou. Als administratief medewerker ben je breed inzetbaar en voer je allerlei veelgevraagde administratieve functie uit. Zo moet je bijvoorbeeld telefoontjes beantwoorden, de post verwerken, e-mails afhandelen, dossiers bijhouden, afspraken maken en brieven opstellen. 

Veel vraag naar administratief geschoold personeel

Er is veel vraag naar administratief geschoold personeel. Dit is niet heel gek, want in iedere organisatie kom je wel een administratieve functie tegen. Als je kiest voor een administratie opleiding leer je alle taken die bij de functie van een administratief medewerker horen. De opleiding is erg breed, waardoor je alle kanten op kunt. Hierdoor ben je geschikt voor veel verschillende functie. De administratie opleiding is bij Fabius te volgen. Hier bestaat de opleiding uit 30 lessen die je 1 dagdeel per week volgt. Je kunt er zelf voor kiezen of je de lessen ’s ochtends of ’s avonds volgt. 

administratie opleiding

Na de studie direct aan de slag

Een voordeel van een administratie opleiding is dat je na de studie direct aan de slag kunt. Dit komt doordat er zo veel vraag is naar goede administratieve medewerkers. Als je kiest voor de administratie opleiding bij Fabius kies je voor een opleiding met een grote slaagkans. 91% van de mensen die deze opleiding volgt slaagt namelijk. Hierdoor weet je dat je na de 30 lessen ook echt klaar bent om direct aan het werk te gaan. Naast direct te gaan werken kun je er ook voor kiezen om een vervolgstudie te doen van 10 of 15 weken. 

You May Also Like

More From Author