Personeelshuisvesting, beter dan wonen in het kantoor?

Personeelshuisvesting, misschien heb je ervan al gehoord. Het is het verhuren van huizen aan uw medewerkers. Hoewel ik van niet hoop, zijn er met de huidige crisis wel veel daklozen. Soms slapen mensen in hun auto’s of zelfs op werk! Dit is natuurlijk niet gezond en vind ik en hopelijk u ook een groot probleem. Deze mensen zou u als het kan een huis moeten geven, maar als er huizentekort is… Wat dan? Dan kan het huren van een huis je wel op weg brengen. Dit zijn geen normale huurhuizen, maar huizen speciaal voor medewerkers van bedrijven. Met deze service zou je problemen mee kunnen oplossen.

 De huizenmarktcrisis, waarom?

Hoe is deze huizenmarktcrisis opstand gekomen waardoor nu veel mensen dakloos zijn en personeelshuisvesting moeten gebruiken of in oncomfortabele plaatsen moeten wonen? Deze crisis begon al in 2008, omdat het slecht ging met de economie gingen het ook slecht met de prijzen van huizen. Langzaam werd dit weer opgelost maar kwam er een tweede probleem. We hebben niet genoeg huizen! Hierdoor werden huizen weer duurder. Naast de crisis is Nederland ook overbevolkt, door de grote hoeveelheid aantal mensen is er steeds minder plek, en steeds meer vraag naar huizen. Dit is een probleem dat nu nog steeds door speelt en steeds erger wordt.

Personeelshuisvesting

 Is verhuren het waard?

Je vraagt je misschien af, is dit personeelshuisvesting het wel waard? Dat ligt compleet aan u. Misschien heeft u al mooie plekjes op werk of hebben uw medewerkers al huizen waarmee ze tevreden zijn. Hoewel zijn er ook talloze situaties waar de medewerker dakloos is. Het is dus handig om met contact in te gaan met uw werknemers om zo de situatie te snappen. Ik raad u ook aan om gelijk onderzoek te doen naar personeelshuisvesting in de buurt, zo kan u als het wel nodig is gelijk de medewerker een plek geven.

You May Also Like

More From Author