De WBSO subsidie aanvragen

Wanneer je vermoedt dat jouw bedrijf gebruik zou kunnen maken van de WBSO subsidie, dan zou je hulp in kunnen schakelen om samen een plan van aanpak te maken. Samen met een specialist ga je dan rond de tafel zitten om te kijken wat de werkzaamheden van het bedrijf zijn en of dit al voldoende is om de subsidie überhaupt aan te kunnen vragen. Daarnaast kun je de plannen op tafel leggen waarvoor jij de WBSO subsidie zou willen gebruiken. Is er bijvoorbeeld een technisch probleem binnen het bedrijf dat op blijft spelen en dat nu eindelijk eens verholpen gaat worden of wil je gaan voor innoverende technische ontwikkelingen?

De stappen

Per jaar wordt er ongeveer 1,3 miljard euro vrijgemaakt voor bedrijven die zich bezig willen gaan houden met technische innovaties, maar waarbij dat op dit moment niet lukt, omdat de middelen niet toereikend genoeg zijn. Je moet als bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen en hier kun je het beste de hulp inschakelen van een specialist. Samen ga je kijken hoe het bedrijf aanspraak zou kunnen gaan maken van de WBSO subsidie en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Ieder advies is persoonlijk en voor ieder bedrijf op maat gemaakt. 

WBSO Subsidie

De hulp van een adviseur

De adviseur kan je allereerst vertellen hoe het proces er precies uitziet, zodat je weet wat het bedrijf te wachten staat en zal vervolgens kijken wat er op dat moment mogelijk is of wat er moet gebeuren om het mogelijk te maken. Vervolgens zal de specialist de aanvraag schrijven door naar de recente trends te kijken. Door als tussenpersoon te fungeren tussen het bedrijf en de RVO en deadlines en tijdlijnen in de gaten te houden en te helpen met de benodigde administratie, is een specialist zeker van toegevoegde waarde voor ieder bedrijf dat zich bezighoudt met deze subsidie.

You May Also Like

More From Author