Veilig verkopen van je bedrijf

Misschien heb je jaren je bedrijf opgebouwd en is het nu de tijd om er de vruchten van te plukken, je wilt je bedrijf verkopen. Natuurlijk is dit niet even snel gedaan, en komt er zeer veel bij kijken. Je wilt er zeker van zijn dat alles goed verloopt, en je niet benadeelt wordt door kopers met andere intenties dan je verwacht. Vaak is het ook moeilijk in te schatten wat voor bedrag je moet hanteren, ook daarbij krijg je hulp. 

Alle zorgen uit handen

Het liefst wil je zo min mogelijk zorgen tijdens de produceren met je bedrijf verkopen, besteed je werkzaamheden uit dan wil je dat je zonder zorgen dit uit handen kunt geven. Tijdens het opzetten van de verkoop, lopen in de meeste gevallen de werkzaamheden gewoon door waar je je op moet richten. Om heldere informatie te geven aan geïnteresseerde partijen, is het niet goed om als eigenaar je eigen bedrijf te verkopen. Gelukkig zijn er professionele partijen die jarenlang actief zijn op dit gebied.

bedrijf verkopen

Voor zowel kleine als grote transacties

Bij een bedrijf verkopen krijg je te maken met verschillende hoogtes van bedragen, lingedael.nl is de specialist in verkopen van 5 tot 50 miljoen euro. Dit betekent niet dat bedrijven die minder waard zijn, niet kunnen worden begeleidt door het bedrijf. Natuurlijk moet er wel worden gekeken, of het voor beide partijen rendabel is om met elkaar in zee te gaan. Als verkoper wil je ook een bepaald bedrag aan de verkoop overhouden aan het eind onder de streep.

You May Also Like

More From Author