Hoe verzin je een origineel cadeau voor je collega?

Je collega’s zijn een belangrijk deel van jouw beroepsleven, dus is het niet meer dan normaal dat je het perfecte cadeau voor hen wilt vinden. Maar wat krijg je voor de persoon die alles al heeft?

Hier zijn een aantal ideeën voor originele cadeaus waar je collega zeker van zal genieten:

Laat een zonnebril bedrukken

Deze unieke zonnebrillen worden geleverd met een speciale opdruk van de naam of initialen van je collega. Ze zijn perfect voor die zonnige dagen op het werk.

Ga voor een schort bedrukken

Dit schort kan worden gepersonaliseerd met het favoriete ontwerp, foto of citaat van je collega. Het is een geweldige manier om te laten zien hoezeer je hun harde werk in de keuken waardeert. Dus overweeg zeker een persoonlijk bedrukte schort.

Gepersonaliseerde bidon

Een bidon bedrukken met de naam of initialen van je collega is een attent en praktisch cadeau. Ze kunnen gehydrateerd blijven op het werk en aan je denken elke keer dat ze een slok nemen.

Aangepaste mok

Een mok bedrukken met de favoriete foto, ontwerp of quote van je collega is een geweldige manier om hun dag te beginnen. Ze zullen aan je denken elke keer als ze naar hun ochtendkopje koffie grijpen.

Cadeaubon

Indien je het echt niet weet, kan een cadeaubon ook een leuk cadeau zijn. Op deze manier heeft hij of zij nog een beetje speling met wat zij daarmee gaan doen. Een cadeaubon voor het favoriete restaurant, winkel of online retailer van je collega is altijd een welkom cadeau. Ze kunnen het gebruiken om zichzelf te trakteren op iets speciaals.

Bron: bedrukken.nl

You May Also Like

More From Author