Voorkom rugklachten met de juiste kantoormeubelen

De afgelopen anderhalf jaar, en misschien nog wel de komende tijd, moeten steeds meer mensen vanuit huis hun werk uitvoeren. Veel mensen zien daar voordelen in, maar een grote groep ondervindt hier ook de nadelen van. Eén van die nadelen is bijvoorbeeld dat de werkplek thuis niet zo ideaal is als op kantoor. Kantoren zijn meestal ingericht met meubels die de houding van de medewerkers bevorderen. Dit noemt men ook wel ergonomisch verantwoorde meubels. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de zit sta bureau’s

Zit sta bureau's

Verminderen van rugklachten

Zit sta bureau’s zijn ontworpen met het idee om rugklachten te verminderen. Doordat de bureau’s in hoogte verstelbaar zijn, is het erg eenvoudig om voor elke medewerker een gewenste werkplek te creëren waar zij zo min mogelijk last hebben van rugklachten. Ook is het makkelijk om af te wisselen tussen een zittende of een staande houding. Zo kan elke medewerker voor zichzelf bepalen wat diegene de fijnste houding vindt. 

Ergonomisch verantwoorde meubels van Multiratio

Nu we vaker thuis werken, vind je het wellicht fijn om ook voor thuis ergonomisch verantwoorde meubels te hebben. Zo voorkom je dat je na een lange dag werken kampt met pijn aan de nek, rug of schouders. Een aanrader is om eens de website van Multiratio te bekijken. De mogelijkheden in ergonomisch verantwoorde kantoormeubelen zijn daar enorm! 

You May Also Like

More From Author