Wat zijn schrootprijzen

Wat zijn schrootprijzen nu precies? Voor oud ijzer en oude metalen wordt de prijs bepaald door vraag en aanbod. Dit noem je schrootprijzen. Hoe hoger het aanbod, hoe hoger de prijs is. De schrootprijzen verschillen hierdoor elke dag en zijn nooit precies hetzelfde. Om de prijs te kunnen bepalen is het belangrijk welk soort oud metaal het is en de samenstelling hiervan. Op de website van Krommenhoek Metals kunt u alle verschillende schrootprijzen bekijken van twaalf soorten oude metalen. Als u vragen heeft over over de samenstelling of de lading kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van Krommenhoek Metals.

Schrootprijzen van lood

Graag wilde ik de schrootprijzen van lood weten. Op de website van Krommenhoek Metals kon ik snel achter het antwoord van mijn vraag komen. De schrootprijzen van oud lood waren gedaald. Per kilo was lood nog maar €1,20 waard. Ik besloot om elke week via de handige site van Krommenhoek Metals de prijs van lood in de gaten te gaan houden. Ik hoopte dat de prijs van lood ging stijgen.

Oud brons prijs

De oud brons prijs is gestegen in waarde. Per kilo is oud brons nu €3,80. Ik besloot mijn 5 kilo brons te verkopen en hiervoor kreeg ik €19. Als u nog een oud soort metaal thuis heeft liggen is het erg verstandig om de schrootprijzen hiervan op te zoeken. U krijgt gegarandeerd geld ervoor terug. Bekijk de website van Krommenhoek Metals om nu alle verschillende schrootprijzen te bekijken.

You May Also Like

More From Author