Zeker dat je dozen goed vast staan

Je moet er als bedrijf niet aan denken dat je goederen niet veilig kunt vervoeren, wanneer je een pallet met dozen of producten wilt versturen moeten deze goed aankomen. Iedere doos of ieder product wat vervangen moet worden kost geld, geld dat van de winst afgehaald moet worden. Zet je de dozen met een foliewikkelmachine goed vast, ben je de problemen van vallende dozen al voor. Producten komen veilig en goed aan bij de klant, hoeveel dozen er ook op de pallet staan.

Pacoma

Vastzetten van losse producten

Soms is het niet mogelijk om producten of onderdelen van een machine in een doos te doen of te verpakken, leg je de onderdelen op een pallet en gebruikt de foliewikkelmachine dan liggen de onderdelen ook vast om te worden vervoerd. Of je nu een pallet hebt met dozen, of met losse onderdelen dat maakt voor de machine niet uit. Je kunt zelf bepalen hoe strak je de folie om je materialen, dozen of onderdelen gewikkeld wilt hebben. 

Laat de machine naar wens maken

Een foliewikkelmachine kun je geheel naar de wensen van je bedrijf laten maken, zijn er speciale functies die moeten worden toegevoegd of aangepast moeten worden? Pacoma kan het allemaal voor je verzorgen, op deze manier heb je een machine die is uitgerust voor de werkzaamheden die jouw bedrijf ermee wil gaan doen. Wat voor machine je ook hebt, ieder model is eenvoudig te bedienen en geeft een professioneel resultaat. Naast de standaard machines om pallets te wikkelen, zijn er nog andere modellen beschikbaar.

More From Author