Doe jij een anoniem sms sturen online?

Een anoniem sms sturen online kan een heel leuk iets zijn, maar ook een heel gevaarlijk iets. Het is in ieder geval erg goed dat het er is, want de anonimiteit wordt alleen maar minder in deze wereld van ons tegenwoordig. Op steeds minder plekken heb je nog privacy, wat erg vervelend is. Maar hoe komt het eigenlijk dat we onze privacy zo erg kwijt raken? Dit heeft met meerdere zaken te maken maar eigenlijk is er een primaire reden waardoor dit komt. Dit komt doordat grote bedrijven veel winst halen uit het verkopen en verkrijgen van jouw data. Jouw data is namelijk zeer relevant om hun producten zo verder te ontwikkelen en dingen te kunnen verkopen aan derden. Ze leren namelijk precies wat jij allemaal koopt en waar jouw interesses liggen.

anoniem sms

De reden voor een anonieme sms

Je kan veel redenen verzinnen om een anonieme sms te versturen. Een veel gebruikte manier van deze sms diensten is dat er grapjes mee worden uitgehaald. De ontvanger kan namelijk niet zien bij wie het vandaan komt. En dat kan nog wel eens voor heel wat grappige situaties gaan zorgen. Misschien heeft je collega je laatst een keer goed te grazen genomen met een goede grap en ben jij er nu klaar voor om hem goed hard terug te pakken. En groot gelijk heb je.

Wat zou je nu als grapje doen bijvoorbeeld?

Je kan vele soorten grapjes uithalen op je collega via de sms. De enige beperking is je eigen creativiteit, dus wees vooral lekker creatief. Niemand houdt je tegen om creatief te zijn en je zo op die manier te uiten. Zorg er alleen wel voor dat je het leuk houdt voor beide partijen, anonimiteit die misbruikt wordt, kan namelijk ook veel schade aanrichten.

More From Author