Een bloeiend bedrijf door software met offerte voorbeeld

We zien in vele onderdelen van de samenleving en de handelswereld dat er constant sprake is verandering: en dat is op zich niets nieuws, maar hoe de wereld sinds de eeuwwisseling veranderd is kent haar weergave niet. Het bekendste en belangrijkste omslagpunt was de komst van het internet. Inmiddels zijn we zo’n twintig jaar verder, en is het internet niet meer nieuw. Het is geïntegreerd in ons dagelijks leven, en zo ongeveer alles dat we doen is op een bepaalde manier mogelijk omdat we online zijn.

facturatie

Toch is het opvallend dat er vandaag de dag nog steeds bedrijven en ondernemers zijn die niet profiteren van de voordelen die het online bedrijfsvoeren biedt. Misschien komt dat omdat deze mensen liever vasthouden aan hoe het vroeger ging, of heeft het simpelweg te maken met te weinig overzicht hebben. In ieder geval is het zonde als je achter blijft omdat je niet op de hoogte bent. En daar is dit artikel voor bedoeld. Wij willen je meenemen in de voordelen die online management software kan bieden, zoals geautomatiseerde betaling, professionele vormgeving of een gratis offerte voorbeeld.

Uitstraling van je offerte is de sleutel

Het lijkt misschien simpel: je wil je klant informeren over de handel, dus stuur je een offerte. Als je denkt dat dit de enige communicatie is die je voert via een offerte, dan kijk je niet verder dan je neus lang is. Vaak is een offerte of een factuur een van de weinige momenten dat je direct contact hebt met je klant. Als je offerte er dan rommelig uitziet, of er staan fouten in, dan heeft dat een grote invloed op je betrouwbaarheid en geloofwaardigheid. Je zult zien dat klanten sneller en langer blijven hangen als je professionele documenten verstuurt.

Vandaag de dag zijn er talloze administratie software oplossingen te vinden op het internet, en sommige van die programma’s zijn daadwerkelijk goed bruikbaar. Een van onze lievelings programma’s is Facturatie Office: een boekhoudprogramma dat het grootste deel van je administratieve werk uit handen neemt. Met dit programma kun je gratis een voorbeeld offerte of factuur voorbeeld downloaden en gebruiken voor je bedrijf, en vervolgens tot drie gratis documenten versturen per maand.

Dat Facturatie Office gratis te gebruiken is, is erg fijn, maar zegt weinig over de kwaliteit van het programma. Wij kunnen je zeggen dat juist de hoogwaardige kwaliteit van de software maakt dat we het zo aanraden. Alle documenten zijn in enkele klikken aangemaakt, en automatisch voorzien van alle belangrijke informatie. De makers van Facturatie Office hebben jarenlang gewerkt aan dit programma, en zijn duidelijk goed op de hoogte van de – vaak ongeschreven – regels en trends als het gaat om facturering.

Professioneel en persoonlijk

Als we het hebben over voordelen die onze ‘nieuwe’ tijd ons biedt, is Facturatie Office voor ondernemers in elk geval zeker een enorm voordeel. Zoals hierboven beschreven zijn je documenten in enkele klikken aangemaakt, en voldoen ze aan alle eisen. Is je handel internationaal? Dan selecteer je gewoon de taal en de valuta waarin gehandeld wordt, en de rest gebeurt vanzelf.

Eerder in het artikel hebben we het gehad over uitstraling. Ook op dat gebied is deze software aan te raden: je voegt makkelijk je eigen bedrijfslogo toe, en kiest de kleuren en lettertypes per klant uit. Zo kun je dus documenten opstellen die voor alle klanten hetzelfde zijn qua inhoud, maar er per klant anders uitzien. Zo worden je documenten dus niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. En dat is waar we tegenwoordig voor vallen: persoonlijkheid en stijl.

Pluk de vruchten

Het enige dat jij nu nog hoeft te doen is de vruchten plukken van dit artikel. Gratis professionele bedrijfsdocumenten aanmaken kun je binnen enkele klikken voor elkaar krijgen: kijk gewoon even op de de website van Facturatie Office.

You May Also Like

More From Author