Een proefschrift drukken? Besteed dit uit aan een professioneel bedrijf

Moet jij voor jouw bedrijf proefschriften voor onder andere boeken, brochures en magazines, vanaf oplage 1 tot circa 2.000 exemplaren bedrukken? Dan heb ik een gouden tip voor jou. Zelf maak ik nu al zo’n zeven jaar gebruik van de diensten van de firma Ipskamp printing. Wat zij doen, je raad het al, is proefschriften bedrukken. Een vriend van mij die werkt voor de overheid attendeerde mij op deze naam. Hijzelf moet op jaarbasis zo’n twintig verschillende proefschriften laten bedrukken. Hun zijn dan ook een van de grootste klanten van deze firma. 

proefschrift drukken

Zoals ik al zei, ben ik nu inmiddels al vele jaren zelf klant bij deze firma. Ondanks dat ik op jaarbasis minder afneem, ontvang ik dezelfde kwaliteit en service. Je kunt dan ook merken dat Ipskamp printing een firma is dat klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Vooral de manier van werken spreekt mij aan. Een proefschrift drukken is dan ook geen eenvoudige klus.

Ipskamp printing

Zo gaan zij te werk

Allereerst moet je een orderformulier invullen. Naast dit formulier heeft proefschriften.net ook de desbetreffende documenten nodig. Raadzaam is om deze zelf na te lopen zodat hier geen onnodige fouten in staan. Een verzoek wordt hier ingediend op het moment dat het omslag (met de boekenlegger) en binnenwerk bij ons worden aangeleverd.

Na maximaal vier dagen ontvang je een drukproef (digitaal is ook mogelijk) van het volledige binnenwerk en omslag. De proefschrift drukken kan op twee verschillende manieren:

  1. Premium print en premium plus print;
  2. Offset drukken.

Wat dit precies inhoudt kan men het best doorlezen via de hierboven genoemde website.

proefschrift

You May Also Like

More From Author