Iedereen tevreden met financial lease

gratis-afleveren-in-NLIedereen tevreden met financial lease

Met het financial lease contract dat mijn werkgever en ik zijn aangegaan, ben ik erg gebaat. Mijn werkgever is een in principe kleine speler op de markt en wilde wél zijn werknemers de kans geven over te gaan op leasen, maar had niet de mogelijkheden noch de middelen om mij en anderen een auto te bieden van het nieuwste model. Een secretaresse bood de oplossing, zij had namelijk wel eens gehoord van een bedrijf dat deed in financial lease, maar dat dat niet met gloednieuwe auto’s deed, maar met tweedehands auto’s. Ze opperde dat op een dag aan mijn werkgever en die is het gaan uitzoeken en was direct enthousiast. Doordat de auto’s tweedehands zijn gaan de maandlasten van de financial lease ontzettend naar beneden. Je betaalt zodoende al snel een groot gedeelte minder aan wat je bij nieuwe auto’s kwijt zou zijn. Voor mijzelf is het ook prima, want mijn maandlasten zijn daardoor ook een stuk lager, en ik heb het al niet al te ruim dus daar kan ik me best in schikken. Bovendien geef ik helemaal niet echt om auto’s, ik ben meer van praktische aard. Als een auto gewoon lekker rijdt, en ik niet teveel gedoe heb aan onderhoud, dan ben ik in principe al tevreden. Financial lease kwam mijn werkgever goed uit, aangezien hij op den duur eigenaar wordt van de auto en zo zijn kapitaal op deze manier uitbreidt, op een voor hem simpele manier. Hij kan de auto straks aan mij verkopen of ‘m aan een andere particulier verkopen en heeft zo in een klap een smak geld tot zijn beschikking waar weer investeringen mee kunnen worden gedaan. Iedereen heeft winst bij deze manier van leasen, en daarom is de financial lease van de tweedehands auto’s voor ieder geschikt. Ook ik ben tevreden want ik heb een hele leuke auto tot mijn beschikking, die fijner rijdt dan welke andere auto dan ook die ik ooit heb gehad.

You May Also Like

More From Author