Relatiegeschenk speciaal voor in de lente

Relatiegeschenk speciaal voor in de lente

De lente is voor mijn bedrijf altijd weer een heel kostbare tijd. Het vakantiegeld van de werknemers gaat er op dat tijdstip weer uit, en dat kost me altijd weer een flinke duit. Bovendien heeft mijn manager iets bedacht wat natuurlijk ook weer geld kost, maar waarvan ik wel kan inkomen dat het aan een positief gevoel bij de werknemer zeker bijdraagt. Ik heb daarom toch maar besloten ermee in te stemmen en maar te zien wat er dit jaar uit komt, of het inderdaad zo’n doorslaand succes is als mijn manager beweert. Het idee is dat we de werknemers een relatiegeschenk bieden met de lente, namelijk iets om ze alvast lekker te maken voor de vakantie die er aan komt. Dit doen we dan in combinatie met het vakantiegeld. Het idee voor het relatiegeschenk aan de werknemers voor dit jaar is ze een barbecue te geven, die we hebben gevonden op een website voor relatiegeschenken. Het is een hele mooie barbecue van Jamie Oliver, die er erg goed uit ziet en op een speciale manier schijnt te werken. Bovendien geven we er een snijplankje en speciaal mes, ook van de beste man, met lekkere Franse worst bij. Mijn manager heeft dit allemaal bedacht en geregeld en daar ben ik heel blij mee, dan hoef ik het tenminste niet te doen namelijk. Bovendien klinkt het wel overtuigend en als een goed plan, en kan ik me er dus helemaal in vinden. Het idee om zo’n speciaal relatiegeschenk te geven dat in het kader van de lente staat vind ik een heel sterk punt en heeft mij overtuigd dat het iets leuks is voor de werknemers en dus ook echt iets bijdraagt. Uiteindelijk draagt het ook bij aan de werkspirit, want we krijgen er gemotiveerde mensen voor terug.

More From Author