Een goede intellectueel eigendom advocaat nodig!

Gestolen afbeelding

intellectueel eigendom advocaatIk ben haastig op zoek naar een goede intellectueel eigendom advocaat! Ik heb zelf een blog en daar maak ik zelf ook professionele foto’s voor. Er zijn nu een aantal foto’s gestolen waar ik zelf heel toevallig achter kwam. Ik volg een andere blogger  die ook over voeding schrijft en die had een bericht op Facebook leuk gevonden waar mijn foto gebruikt was. Ik weet 100% zeker dat het mijn foto is omdat ik hem zelf gemaakt heb. Nu heb ik dit vaker meegemaakt en weet ik dat een berichtje sturen zelf niet helpt. Daarom heb ik Fifth Advocatuur ingeschakeld.

Opgelost

Nadat ik eerst toch zelf een berichtje gestuurd heb, heeft de intellectueel eigendom advocaat dat ook nog eens gedaan. Ik merk toch dat dit veel meer indruk maakt. Normaal krijg ik smoesjes terug, deintellectueel eigendom advocaat meest gehoorde zijn toch wel:

  • Ik dacht dat je het niet erg zou vinden
  • Ik dacht dat je hem ook van iemand anders had
  • Ik dacht dat het een stock foto was

Allemaal smoesjes, want er is geen reden voor om zonder toestemming van diegene een foto van de site te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vaak vraag ik niet meteen om een schadevergoeding maar probeer ik of ze hem eraf willen halen binnen 48 uur. Dit doen ze vaak wel. Ik heb pas 1 keer een schadevergoeding hoeven te eisen. Met de hulp van Fifth Advocatuur ben ik wel enorm blij, had het zelf niet altijd voor elkaar kunnen krijgen dus ik zou ze ook aan iedereen aanraden!

You May Also Like

More From Author