Invoice factoring kan ik elke freelancer aanraden!

Invoice factoring Invoice factoring gebruik ik zelf nu ongeveer een jaar en ik ben hier erg over te spreken. Ik heb zelf geen achtergrond in de economie of iets dergelijks, dus ik wist zelf ook niet veel van boekhouding toen ik voor mezelf begon. In het begin lukte mij dit allemaal nog wel met wat hulp van mijn vader. Uiteindelijk begon mijn bedrijf flink te groeien en kreeg ik het niet meer voor elkaar om alles bij te benen. Toen ben ik op zoek gegaan naar een manier om wat meer tijd voor mezelf vrij te maken. Het voornaamste deel van mijn tijd was ik kwijt aan het bellen naar klanten die niet op tijd betaalden. Vaak was dit geen onwil, maar het zorgde er wel voor dat ik erachter aan moest gaan.

Invoice factoring was de gouden tip

Invoice factoring

Toen ik via een vriendin hoorde over invoice factoring had ik eigenlijk geen flauw idee wat ze daarmee bedoelde. Ik had nog nooit van de term gehoord en wist ook niet wat ik me daarbij moest voorstellen. Ze heeft me er wat meer over verteld en toen vond ik het toch wel heel erg interessant klinken. Het is namelijk zo dat je hier online je rekeningen indient en daarna staat dat geld binnen 24 uur al op je bankrekening. Daarna zorgen zij voor de verdere afhandeling met degene die moet betalen. Zelf hoef je dus nergens meer achteraan te gaan, want wordt jou hierbij allemaal uit handen genomen.

Een hele wijze beslissing

Op het internet ben ik gaan zoeken naar invoice factoring. Hierbij kwam ik terecht bij Finqle waar ik veel informatie vond over alle mogelijkheden. Dat sprak mij direct heel erg aan en daarom heb ik er uiteindelijk ook voor gekozen om van hun dienstverlening gebruik te gaan maken. Dat was een hele goede keuze!

You May Also Like

More From Author