Waarom ik VDH safes gebruik voor al mijn kostbare spullen

Ik berg mijn kostbare spullen al jaren op in VDH Safes. Hier ben ik mee begonnen toen er brand uitbrak bij een vriend van me. Hij was gelukkig zelf veilig het huis uit gekomen. Zijn kostbare papieren lagen nog wel in huis. Het overgrote deel had vooral voor hem betekenis. Denk dus niet alleen aan zijn diploma, maar ook handgeschreven brieven van zijn overgrootouders. Toen ik dat hoorde ben ik op zoek gegaan naar een kluis om mijn spullen te beschermen, ook tijdens een brand.

Service

Wat voor mij belangrijk was was goede uitleg over welke kluis ik nodig had. Ik had nog nooit eerder een kluis gehuurd, en wist dus niet wat bij mij pastte. VDH Safes nam aan de telefoon alle tijd voor me, en nodigde me uit rond te kijken in de winkel. Hier lieten ze de verschillende kluizen zien met uitleg waar elke kluis precies goed voor is.

De juiste keuze

Niet elke kluis bleek namelijk even geschikt. Zo zijn sommige kluizen echt gemaakt om papierwerk te beschermen. Andere kluizen zijn weer voor andere kostbaarheden. Dit zie je vooral in de inrichting van de kluis, maar ook temperaturen bij brand spelen een rol. De ene kluis wordt warmer dan de andere.

Conclusie

Al met al is het belangrijk de juiste keuze te maken wanneer je een kluis koopt, en dit bedrijf helpt je met de juiste keuze. Ze nemen de tijd en bespreken onder het genot van een bakje koffie wat jij precies nodig hebt. Ik ben in ieder geval een tevreden klant, en raad ze daarom met klem aan!

You May Also Like

More From Author