Magento 2 de nieuwste platform

Zodra ik iets over de Magento 2 lees of hoor, krijg ik meteen een vrolijk gevoel in mijn buik. Sinds kort zijn wij hierop over gestapt en hebben Magento 2een totaal nieuwe webshop gekregen. Dit systeem is één van de meeste gebruikte webwinkel-systemen van de wereld. Voordeel is dat er geen geen licentiekosten op berusten en dat iedereen hier gebruik van kan maken. Bovendien kan je zelf een webshop beginnen en deze op een zeer makkelijke manier uitbreiden.  Ook is het mogelijk om meerdere webshops op verschillende domeinnamen gekoppeld te worden aan één systeem. Eigenlijk zijn er heel veel mogeliujkheden met dit platform. In enkele gevallen kan het beter zijn om een ander platform te kiezen, maar daarvoor kan je het beste bij RIFF zijn. Hier werken mensen die veel meer over dit systeem kunnen vertellen.

Ook wij hebben dankzij de Magento 2, een zeer mooie webshop

Nadat wij in eerste instantie eerst de nodige informatie over de Magento 2 hadden gekregen, is RIFF voor ons aan de slag gegaan. Want een eigen webshop bouwen gaat mij net iets te ver. Gelukkig is dit platform zeer gebruiksvriendelijk en zal ik in de toekomst hier wel mee kunnen werken. Zo kan ik op deze website nieuwe producten toevoegen. Ook is het mogelijk om automatisch de voorraad aan te vullen , zodra er iets is verkocht. Door het automatische systeem kan zelfs de administratie gedaan worden. Dit neemt mij veel werk uit handen en kan ik voor andere zaken goed gebruiken.

Magento 2Niet alleen zien wij nu de voordelen van dit nieuwe systeem. Wij hebben er bijna tot geen omkijken meer naar. Als er iets is, dan schakelen wij RIFF in, zij weten ons steeds goed te helpen. Zo was ik laatst aan het stoeien om de kleuren van de achtergrond te wijzigen. Helaas lukte mij dit niet, maar een medewerker van RIFF had dit zo voor elkaar.

You May Also Like

More From Author