Onze bhv in Heerenveen gevolgd

Eens per maand hebben wij een vergadering. Hierin worden de belangrijke punten besproken, dus ook het volgen van bhv Heerenveen. Onze werkgever heeft namelijk aangegeven dat er minimaal twee personen aanwezig moeten zijn die als bedrijfshulpverlener worden gezien. Op dit moment hebben wij nog niemand die dit op zak heeft. Hierdoor ben ik op onderzoek uitgegaan om te kijken wie hiervoor geschikt is om te behalen. Al vrij snel werd het voor mij wel duidelijk genoeg dat zowel ik als een collega van mij dit het beste kunnen gaan volgen.

ehbo-incompany-breed-klein

Het enige nadeel hiervan was toch echt het feit dat wij nog niet wisten bij welke instituut wij dit het beste kunnen gaan volgen. Zo zijn wij er eens goed voor gaan zitten en alle bedrijven met elkaar gaan vergelijken.

G4S-EHBO-veiligheids-training

Resultaat!

Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van veiligheids-trainingen.nl. Zij geven diverse trainingen door het gehele land waardoor er ook wel een in onze buurt gehouden wordt. Door hier uiteindelijk te zoeken op bhv in Heerenveen volgen werd het voor ons helemaal duidelijk. Aanstaande maandag start in onze start een training en hier hebben wij ons dan ook direct voor ingeschreven. Ik kan dat ook met zekerheid nu zeggen dat wij in de toekomst twee personen op de werkvloer rond hebben lopen die in het bezit zijn van deze cursus.

You May Also Like

More From Author