Op zoek naar een business intelligence consultant? Klik hier!

Mijn baas wilt een business intelligence consultant inschakelen. De afgelopen tijd vindt hij dat het rendement van de marketing activiteiten omhoog gehaald kan worden. Ook de verkoopinspanningen mogen flink verhoogd worden. Daarnaast willen wij een betere keuze maken op het HR gebied van het bedrijf. Ook willen wij een transparant inzicht van onze financiële situatie. Kortom: de baas wilt een business intelligence consultant inschakelen die ons bedrijf weer op het juiste been kan zetten.

Zoekenhammersmith

Voor deze opdracht ging ik het internet op om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Wel heeft mijn baas enkele voorwaarden gesteld waar de bedrijven aan moeten voldoen. Zo moeten zij een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding hebben en moeten zij al een tijdje ervaren zijn. Dit allemaal zorgt er natuurlijk voor dat alleen de beste bedrijven overblijven. Om hier een beter beeld van te krijgen leek het mij verstandig om de verschillende bedrijven naast elkaar te zetten. Zo zie je namelijk wie als beste uitsteekt.

Visionbiimg_1647-e1448489744895-250x250

Uiteindelijk kwam ik uit bij Visionbi. Dit is veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen. Daarnaast voldoen zij ook aan de gestelde voorwaarden. Om meer over dit bedrijf te weten te komen heb ik besloten om contact op te nemen. Het contact met mij en de medewerker verliep soepel. De medewerker is zeer behulpzaam en denkt graag mee over nieuwe ideeën en mogelijkheden. Voordat ik het wist hadden wij voor de volgende week al een afspraak ingepland om de plannen uitgebreid te bespreken, geweldig! Mijn baas en ik zijn zeer enthousiast en kijken uit naar de samenwerking.

You May Also Like

More From Author