Zelf raamfolie ontwerpen 

Raamfolie is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en ontwerpen en dat kan het kiezen soms erg lastig maken. Het is ook mogelijk om zelf raamfolie te ontwerpen. Je bent er dan zeker van dat je het zelf ontworpen raamfolie mooi vindt en ook dat het zelf ontworpen raamfolie past bij de stijl van je woning. Dit is namelijk heel belangrijk omdat jij je anders kan storen aan de raamfolie. Hier vind je meer informatie over het ontwerpen van raamfolie. 

Wat heb je nodig?

Als je zelf je eigen raamfolie wilt ontwerpen dan heb je daar natuurlijk wat voor nodig. Je moet namelijk een ontwerp maken en dit kan je eigenlijk alleen doen met verschillende tekenprogramma’s, maar niet als de drukkerij een programma beschikbaar heeft gesteld. Daarnaast moet je ook een drukkerij of een producent vinden die voor jou het zelf ontworpen raamfolie kan produceren. Dit kunnen webwinkels die zich richten op het verkopen van raamfolie ook voor je doen. 

Raamfolie

Waar moet je op letten?

Wanneer jij je eigen raamfolie wilt ontwerpen dan moet je ook op enkele punten letten. Je wilt het namelijk in een keer goed doen want anders kan je het raamfolie in de prullenbak gooien en moet je opnieuw een ontwerp maken. Het is belangrijk dat het ontwerp gemaakt is aan de hand van de juiste maten en dat ook de juiste hoeveelheid pixels zijn gebruikt. Als je te weinig pixels hebt gebruikt dan is de kans erg groot dat het ontwerp op het raamfolie er niet mooi uit komt te zien. Daarnaast is het ook enorm belangrijk dat je geen donkere kleuren zoals zwart gebruikt, tenzij het voor bedrijfsreclame is. Je wilt gewoon naar buiten kunnen kijken en met zeer donkere kleuren is dat vrijwel niet mogelijk.

You May Also Like

More From Author