Zoekt u naar een belastingadviseur amsterdam? Klik hier!

Van mijn baas heb ik de opdracht gekregen om naar een belastingadviseur amsterdam te zoeken. We zijn namelijk gegroeid als bedrijf en hebben nu duidelijk een belastingadviseur nodig. Ook onze administratie moet aangepakt wordend door hetzelfde bedrijf. Nu zijn er veel bedrijven die dit aanbieden. Hier wil ik een overzicht van maken, zodat we de bedrijven met elkaar kunnen vergelijken.

Zoekenaccountant-wilbon

In de zoekmachine zocht ik op het zoekwoord ‘belastingadviseur amsterdam’ naar de bedrijven. Op internet kwam ik verschillende bedrijven tegen die ons konden helpen met ons probleem. Ook heb ik in mijn netwerk gevraagd naar verschillende bedrijven die mij konden helpen. Uiteindelijk kwam ik uit bij administratiekantoor Wil Bon. ze zijn veruit de beste in wat ze doen, en hebben al langer ervaring in dit vak. Onze collega’s in de branche hebben ook goede samenwerkingen gehad met dit bedrijf. Dit willen wij ook, en daarom legde ik dit bedrijf neer bij mijn baas, met de samenvatting erbij. Mijn baas keurde dit idee goed, en wilde dat ik contact opnam met het bedrijf.

Contactbelastingadviseur-wilbon

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. Ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had, en wist mijn vragen te beantwoorden. Dit was fijn, omdat mijn baas de vragen beantwoord wilde hebben. Die volgende week hadden we al een afspraak ingepland om samen rond te tafel te zitten, zodat we de plannen konden bespreken. Super bedrijf!

 

You May Also Like

More From Author