Telefoonhoesjes bedrukken? Klik hier!

Telefoonhoesjes bedrukken is altijd een lastige opgave, maar niet bij JMpromotions. Zij weten namelijk wel raad met de opdracht. JMpromotionsis veruit de beste in wat ze doen, en dat hebben ze weer aan ons laten zien. Ik kreeg namelijk de opdracht van mijn baas om iemand te zoeken die telefoonhoesjes kon bedrukken. Nu is telefoonhoesjes bedrukken geen makkelijke opdracht voor mijzelf, wel weet ik dat JMpromotions hier raad mee weet.

Opdracht

Ik vertelde aan mijn baas om de opdracht bij JMpromotions te leggen. Hij vertelde aan mij dat hij dit een goed idee vond, omdat de voorgaande projecten met samenwerking van JMpromotions uitstekend verliepen. Toch wilde hij dat ik naar meer informatie vroeg over de opdracht. Daarom besloot ik om het nummer van JMpromotions op te zoeken in ons partnerregister. Hier stond gelukkig nog het goede nummer in van JMpromotions.

Contact

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. De medewerker stond mij direct te woord, en wist duidelijk waar ze het over had. Voor ik het wist had ze mijn vragen al beantwoord. Geweldig bedrijf! De producten konden ook snel geleverd worden. Dit vertelde ik aan mijn baas. Hier was hij zeer tevreden over en zeer enthousiast.

Resultaat

Over het uiteindelijke resultaat waren wij dan ook zeer te spreken. JMpromotions heeft goed meegedacht en ons logo staat nu mooi op de achterkant van het telefoonhoesje. Overigens bevat het hoesje ook een zeer hoge kwaliteit. Super! Wederom heeft dit bedrijf voor een goed resultaat gezorgd. Tot nu toe hebben we met geen ander bedrijf een betere samenwerking gehad dan met JMpromotions. We hopen dan ook de samenwerking in de toekomst te stimuleren. Overigens raden we dit bedrijf ook aan bij vrienden en familie.

You May Also Like

More From Author